May 31
Naam: Ruth
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Zuid-Holland

Leeftijd doet er niet toe voor deze geile oma, je pik wel. Ik ben gek op een dikke pik, hij hoeft niet lang te zijn, als hij maar lekker dik is. Dat ik iets vast pak als ik mijn hand er om heen doe, maar ook dat mijn mond ver open moet om je pik er in te nemen. Ik zuig graag en lik elke laatste druppel op als ik wat gemorst zou hebben ;)Ik ben een naturist en loop in en rond mijn huis altijd naakt. Handig, want je kan me altijd zo grijpen wanneer je geil bent. Sex is ook heerlijk in het zwembad (ja ik heb er één), lekker in het warme water, waar wij samen gaan zorgen voor de bubbels tijdens geile sex sessies haha. Ja ik ben echt een geile oma hoor en schaam me er ook totaal niet voor. Mijn kinderen weten dat ik er op los feest sinds mijn scheiding en sex hoort daar bij. En jonge mannen hebben nu eenmaal veel meer energie, je kan vaker klaar komen en je heb lekker veel energie. En als jij zo lekker met mijn naakte lichaam bezig bent, voel je mij vanzelf beginnen te schokken zodra ik klaar begin te komen. Nee, ik ben geen giller, maar je zal het echt wel merken hahaTijdens de sex vind ik het heel belangrijk dat we er allebei net zoveel van genieten. Zeg wat je lekker vindt, zal ik ook doen. Ik ga graag op zoek naar je gevoelige plekjes, ik wil alles doen om jou het ultieme genot te bezorgen, maar verwacht dat ook van jou. Lekker sexen in het water, op het gras (met mooi weer natuurlijk) op de keukentafel op het kleed voor de open haard, te gek gewoon. Krijg je er al zin in? Ik heb altijd zin maar dat ga je snel genoeg zelf mee maken. Probeer het maar eens uit, sex met een geile oma. Het zal je vast bevallen:)

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,