May 26
Naam: Nathalie
Leeftijd: 51 jaar
Plaats: Noord-Holland

Hallo lekkere geile man!!!
Droom jij al lang van een oma beffen?
Of is het eigenlijk iets wat nu pas voor het eerst bij je op komt nu je mijn advertentie zo leest?

Ik vind het zo super geil als je tong langs mijn klitje glijdt. Al snel zal ik liggen rillen van genot en het klaar komen laat dan ook niet lang op zich wachten. Mmmm het idee om door jou gebeft te worden maakt mij heet, jou ook?

Kom dan maar eens snel deze oma beffen en maak mee wat een geweldige sex we samen kunnen beleven. Want geloof mij maar het gaat echt niet alleen om oma beffen.

Ik zal mijn uiterste best doen om jou op alle manieren klaar te laten komen, totdat je me gaat smeken om een adem pauze omdat je niet meer kan…..Je leeftijd, de grootte van je pik of de lengte doen er voor mij niet toe.

Zolang je tong maar weet wat die moet doen en mijn kutje al het genot krijgt waar het zo dringend om zit te springen, dan gaat het wel klikken tussen ons. Wil je misschien zelfs mijn vaste sex vriendje worden of wil je het oma beffen eerst eens een keer uit proberen?

Ik ben super makkelijk en waai met alle winden mee als ik maar lekker gebeft wordt en een pik heb om op te zuigen.

Een pik in mijn kut of zelfs mijn kont is heel lekker, maar je tong zal toch het meeste werk te doen krijgen, maar dat maakt toch niet uit? Jij komt klaar, ik kom klaar, je kan mijn sap drinken en ik drink jouw sap, fantastische deal toch?

Ik heb er in ieder geval veel zin in, want een geile vrouw ben ik zeker, ik lust pap van sperma, maar een tong over mijn klitje en door mijn kutje voelen gaan, dat is voor mij het absolute hoogtepunt! Vertel me maar wat jij wil dat ik bij jou doe.

Ik ben klaar voor jou!

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,