May 26
Naam: Cindy
Leeftijd: 63 jaar
Plaats: Noord-Holland

Als deze oma geil is laat ik alle remmen los gaan.
Ik zie er super truttig uit ik weet het.
Sinds ik weduwe ben kleed ik me als oma en laat ik me niet echt meer gaan daarom ben ik hier!!!!!Welke volwassen man wil door deze oma sex lessen krijgen? Ik heb namelijk altijd gedroomd om een jongeman sex te leren. Nee ik bedoel geen 18 jarige maar zo tussen de 21 en 30 jaar, daar zijn toch vast nog veel maagden van te vinden? Ik weet nog goed hoe ik mijn eerste sex heb mee gemaakt.

Eng maar wow toch ook wel een hele geileervaring die ik jou ook wil geven. Natuurlijk kan je als oma geil worden zou niet weten waarom niet. Maar laat mijn ervaren handen je voor doen wat jij kan doen om het een vrouw naar haar zin te maken.

Hoe je er voor kan zorgen dat ik klaar kom en jij er zelf ook enorm van gaat genieten.

Want ik zal er ook voor zorgen dat jij zo van sex gaat genieten met mij dat je nog veel vaker sex wilt. En dat is goed want er is heel veel te leren hoor. Denk echt niet dat het met een uurtje klaar is. Nee wat dat betreft kan je wel dagen bezig zijn.

Kijk het uiterlijk laat niet zien dat er van binnen een tijgerin zit die los komt als ik sex heb. Als deze oma geil is nou dek je dan maar;) Ach ik hou gewoon van sex en ik vind ook niet dat mijn leeftijd uiterlijk of het feit dat ik al oma ben daar wat mee te maken hebben.

Eigenlijk spreekt het juist voor me omdat ik nu zo ongestoord kan genieten, heb geen condoom meer nodig, kan er niet mee zitten als ik ergens een vet rolletje heb zitten, ik vind sex gewoon lekker en wil dat met jou delen en jou leren wat ik ook weet.

Zodat ook jij van sex gaat houden!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,