Apr 19
Naam: Grace
Leeftijd: 65 jaar
Plaats: Flevoland

Welke man wil nu niet horen:Â oma is geil en op zoek naar jou?
Ben jij er zo eentje die graag sex met een geile oma wil?
Kom maar eens langs en ik zal je bewijzen dat zelfs de pensioen leeftijd bereikt te hebben niets af doet aan mijn geilheid.

Mijn meest favoriete standje is boven op zitten. Lekker je pik diep in mijn kut voelen en zelf bepalen hoe snel of hoe langzaam het gaat ik hou wel van plagen. Maar wees niet bang ik zorg goed voor mijn sex partner en klaar komen zal je absoluut;)

Deze oma is geil is echt niet zo maar een titel ik ben het echt. Dagelijks verlang ik naar een harde pik waar ik op kan rijden. Een man die mijn tepels in zijn mond neemt en er lekker op sabbelt maar er ook wel eens plagend zachtjes in wil bijten. Ik ben verder nog ondeugend in de zin dat ik ook wel jou graag wil vast binden.

Allemaal als een spel natuurlijk, maar de touwtjes in handen houden is iets waar ik (zoals ze dat zo plat zeggen) op kick. maar alles natuurlijk in overleg ik zal nooit iets doen wat jij niet wilt.

Komt je pik al langzaam omhoog en verlangt het naar een echte oma kut? Grijp je kans want ik beloof je deze oma is geil en ze laat het je uitvoerig merken op alle mogelijke manieren die je zeker lekker gaat vinden. Natuurlijk mag ik over mezelf opscheppen, het is toch ook zo? Je kan er alleen maar achter komen door sex met me te hebben.

Geloof mij maar jouw genot en mijn genot zullen aardig overeen komen en geen van ons tweeen gaat tekort komen, daar zorg ik wel voor! Lekker je pik in mijn kut duwen is toch een uitdaging? En zo niet een uitdaging dan toch zeker een nieuw probeersel, hoe geil kan een oma tenslotte zijn?

Ik laat je versteld staan en het gaat echt heel lekker worden!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,