Jul 19
Naam: Dorothea
Leeftijd: 50 jaar
Plaats: Groningen

Je bent hier voor oma neuken, en ik ben hier om jou te vinden!
Want mijn natte kut hoeft weer eens een goede beurt nodig!
Kom op met die pik!Ik zal hem eens lekker hard zuigen. Lekker met je ballen spelen, ook op je ballen zuigen, er lekker in kneden. En dat allemaal terwijl ik je pik een uitgebreide lik en zuig beurt geef.Daarna ga ik langzaam met mijn tong langs je naakte lichaam naar boven, eventjes met je tepels spelen, er zachtjes in bijten, ook op zuigen waarna ik verder naar boven ga om je lippen en tong eens te verleiden tot een lekker spelletje tong zoenen…

Als je denkt dat oma neuken echt alleen maar naakt zijn neuken en klaar is dan zit je toch verkeerd, ik hou echt van uitvoerig spelen, voorspel is belangrijk en als je eenmaal klaar gekomen bent, zorg ik voor eten en wat te drinken om je weer op krachten te krijgen voor de volgende ronde.

Want mijn tepels willen ook uitgebreid verwend worden, net als mijn tieten. En hoe meer er met mijn naakte lichaam gespeeld wordt, hoe heter ik word en hoe heter ik word hoe meer ik mijn best ga doen om jou net zo te laten genieten.

Sex is genot voor twee personen en variatie hoort daar absoluut bij!

Ik moet nog wel iets bekennen. Ik vind het super geil om gezien te worden terwijl ik sex heb. Weet jij wat vrienden die wel eens willen zien hoe een oma neuken er aan toe gaat. Nodig ze uit om te komen kijken terwijl wij bezig zijn.

Dan wordt ik helemaal bloedgeil. Is iets waar je geen spijt van zou krijgen, maar dat moet je wel zelf weten. Sex wil ik toch wel met jou ook als je niemand mee brengt. Ik ben gewoon lekker geil en wil lekkere hete sex.

Een harde pik in mijn mond en kut en dan komt het voor mij al snel goed!

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,