Oct 04
Naam: Gonny
Leeftijd: 50 jaar
Plaats: Drenthe

Laat ik het oma sexdating maar eens een kans geven.
Nu heb ik helemaal geen sex en daar wordt ik niet vrolijk van.
Ik heb behoefte aan een man die lekker met me knuffelt maar me ook helemaal suf neukt.

Ja, ik mis een man in mijn leven het zou fijn zijn als het me lukt om hier een partner te vinden en dan bedoel ik niet alleen sex maar sex is wel iets waar ik dagelijkszin in heb. Heerlijk knuffelen is leuk als voorspel het wordt vanzelf dan al snel heftiger. Bij mij althans.

Want als ik lekker gezoend wordt en ik voel handen over mijn lichaam heen glijden dan begint mijn kutje toch wel al vochtig te worden. En zodra ik begin op te warmen gaan mijn handen vanzelf over jouw lichaam glijden en waar en wat mijn handen allemaal kunnen doen ja dat kan je beter zelf voelen dan dat ik dat hier uit leg haha

Hallo mannen hier ben ik dan een vrolijke 50 jarige oma die zonder sex een behoorlijk moeilijk leven heeft en daarom oma sexdating een kans geeft om toch aan de benodigde sex te komen.

Aangezien jij hier rond kijkt ben jij wel geinteresseerd in een oudere dame die nog steeds sex hoog op haar verlanglijstje heeft staan denk dat we er dan samen wel uit gaan komen.

Vreemd eigenlijk dat ik oma sexdating nodig heb om sex te krijgen mannen schijnen vrouwen boven de 40 af te schrijven voor sex wat raar is wat geloof mij maar ik doe alles in bed waar jonge vrouwen soms niet aan moeten denken. Ik vind het heerlijk om te pijpen sperma te slikken anaal geneukt te worden en soms zelf te experimenteren met wat extremere dingen zoals plas sex.

Alleen poep sex dat gaat me net wat te ver. Ook onderdanig zijn ligt me wel.

O ja maak wel een hoop tijd voor me vrij want als ik eenmaal sex heb ben ik niet tevreden met één keer klaar komen hahaha

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,