Dec 05
Naam: Belinda
Leeftijd: 50 jaar
Plaats: Overijssel

Hier ben ik dan, de vrouw die al meer dan 25 jaar geen sex heeft gehad!
Daardoor onderhand weer een maagd is.
Deze oma wil een man die mij mee neemt op ontdekkingreis door het hele sex gebeuren.

Toen had je nog geen andere standjes en pijpen en / of anaalwas toen nog niet gewoon zoals het nu is. Het komt er gewoon op neer dat mij alles weer geleerd moet worden en welke man wil die uitdaging aan nemen? Klinkt natuurlijk raar dat een 50 jarige vrouw al meer dan 25 jaar geen sex heeft gehad, maar ja soms is het leven gewoon zo dat het gebeurt.

Maar het is echt waar deze oma wil een man die me alle truukjes en lekkere dingen gaat leren waar elke vrouw van geniet.

Tijdens me nogal saaie leven heb ik geleerd dat als je iets wilt, je er duidelijk om moet vragen, waar beter dan als hier op een sex site? Ok de omas hier hebben wel allemaal ervaring en ik niet, maar dat wil niet zeggen dat de sex daarom minder is. Het zal juist beter zijn want jij hebt de touwtjes in handen met wat je me leert haha.

Ach het is wel super spannend maar ik heb er wel behoefte aan, ondanks of juist door mijn leeftijd. Er ontbreekt iets in mijn leven en dat het sex is, is voor mij nu de reden om daar iets aan te veranderen.

De hele wereld draait om sex en deze oma wil een man die er voor zorgt dat ook mijn wereld om sex gaat draaien. En ik wil ook veel sex. Er kriebelt iets in mijn vagina en daar kan volgens mij alleen een man met een harde lul voor zorgen dat dat gevoel weg gaat. Wil jij met je harde lul eens goed te keren gaan in een weer maagdelijke vagina?

Ik denk dan dat ik de vrouw ben waar jij op hebt gewacht, grijp je kans!

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,