Dec 05
Naam: Isabelle
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Utrecht

Wanneer hoor je nou dat een oma sex wilt?
Niet vaak toch?
Nou hier ben ik dan die oma die dagelijks geil is!En het zat is om met mijn vingers mezelf klaar te moeten vingeren. Een vibrator is leuk om te gebruiken in het spel met een man, maar geef mij maar een echte lul. En daar heb ik toch jou voor nodig. Grijp je kans en kom maar eens je lul aan mij laten zien.

Zodat ik eens lekker met mijn natte lippen hem hard kan zuigenmisschien zelfs leeg zuigen, maar in ieder geval je sperma in mijn kut laten spuiten. Ja, ik heb sex zonder condoom wanneer ik een sex relatie heb met een man. Dat is het vertrouwen wat er hoort te zijn tussen twee sex partners.

Ik ben helemaal schoon en verwacht dat ook wel van mijn sex partner. Oma wil sex en niet alleen maar een keer per dag, nee ik wil het vaker. Je kan lekker voor het weekend naar mij toe komen en ik geef je alle ontspanning die je nodig hebt. Ben je moe, dan kom ik boven op je zitten om je klaar te neuken (en natuurlijk ook mezelf een geweldig orgasme te geven).

En ben ik moe dan kan je met je hoofd tussen mijn benen er voor zorgen dat ik weer nieuwe energie krijg. En ik krijg nieuwe energie van klaar komen, makkelijke taak toch?

En het is niet alleen makkelijk, het is ook super lekker. Ik kom heel graag klaar, nu helaas door mijn vingers, maar hopelijk snel door jouw lekkere lul en je tong. Want ik vind het zalig om gebeft te worden.

Je tong over mijn klitje te voelen gaan, waardoor de sidderingen door mijn lichaam trekken. En wanneer ik klaar kom, vind jij dat vast ook wel geil om te zien. Ik hoop het wel want geloof mij maar deze oma wil sex met jou!

En ik ga heel goed voor jou zorgen, zo goed dat je alleen maar meer wil…

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,