Jun 19
Naam: Monique
Leeftijd: 59 jaar
Plaats: Groningen

Heb jij op dit moment ook niet zo verschrikkelijk veel zin in goede seks?
Deze oma zoekt seks en het liefst zo snel mogelijk, want (ja in mijn milieu hoor je dit niet te zeggen).
Ik ben geil en ik wil een stijve pik in me voelen!

Zoals je ziet aan mijn foto begeef ik me in een rijk milieu, maar daar heb ik niet wat ik nodig heb. Gaan we het maar eens op een andere manier vinden, seks tot ik ademloos in bed lig en mijn kut druipt van jouw sperma. Daarom hier met een oma zoekt seks advertentie om te vinden waar ik zo hard naar op zoek ben.

Gewoon weer een weekend verspilt waarin ik zo dringend behoefte had aan een geile man. Wat maakt mij geld uit als je daar geen lekkere seks mee krijgt en ja ik zou een gigolo in kunnen huren maar dan heb je toch het gevoel ik betaal er voor. Ik zoek een man die het lekker vindt en er geen geld voor terug verwacht maar lekkere seks.

En als ik los ga in bed, dan komt dat diepe seks monster naar boven. En dat monster doet alles waar ze zin in heeft en wat ik gelezen heb en waar ik van droom. Hoop dan ook vooral dat jij geen taboes hebt en wel in bent voor experimenteren met mij.

Niemand in mijn omgeving heeft ook maar een idee van mijn verlangens, dat hoor je niet te tonen, maar geloof mij maar, deze oma zoekt seks en zal jou alles laten zien en vooral voelen waar je me maar wilt voelen. Wil je dat ik je hele naakte lichaam bewerk met mijn tong en handen, dan doe ik dat.

Wil je dat ik op je tepels, vingers en tenen zuig voor ik me over je pik buig, ik heb er zin in!

Ja, seks is te belangrijk voor mij om lang te missen, dus komt het me maar eens snel geven dan!

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,