Dec 05
Naam: Aletta
Leeftijd: 65 jaar
Plaats: Zeeland

Een oude geile oma wil maar één ding en dat is hier mijn perfecte sex partner vinden.
Wat vind ik perfect?
Ik heb eigenlijk maar één eis: je moet geil zijn:)

Mijn favoriete standje is eigenlijk wel op zijn hondjes. Toch vind ik het ook zalig om boven op je te zitten met je pik diep in mij en je dan klaar te rijden tot het sperma diep in mijn buik gespoten wordt.

Ik ben trots dat ik een oude geile oma ben en na een advertentie in een sex magazine geplaatst te hebben, realiseerde ik mij dat dat niet meer de manier is om geile mannen te vinden. Ik probeer het nu maar hier, want weet je, eigenlijk wil ik zo snel mogelijk weer eens goed onder handen genomen worden door een geile man, die zin heeft in deze oudere vrouw;)

Laat leeftijd je niet weerhouden om te reageren. Ik mag dan al ouder zijn, maar met sex heb ik een super uithoudings vermogen. Zal wel te maken hebben met het feit dat sex echt mijn passie is en ik het dagelijks wil hebben. Niet alleen willen, ik heb het gewoon ook nodig.

Zo’n man die zich voor mij bloot geeft op alle mogelijke manieren en die ik zo lekker kan laten klaar komen, zalig gewoon, als je door mijn lippen, handen, kut of kont klaar komt.

Het begin zal toch wel zijn dat ik me op mijn knieën voor je neer zet om je pik eens lekker hard te zuigen, ja deze oude geile oma begint al heerlijk en het wordt alleen maar beter. Want als je eenmaal hard bent, kan je achter mij komen zitten en je pik zo mijn kut in duwen.

Ik ben dan al zo geil dat je pik er zo in schuift, bij mij heb je geen glijdmiddel nodig, mijn eigen geil zorgt er voor dat het makkelijk gaat en als mijn kut lekker samen knijpt ja dan heb ik mijn eerste orgasme te pakken.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,