Jul 19
Naam: Fransje
Leeftijd: 64 jaar
Plaats: Zuid-Holland

Ooit gehoord van oude oma neuken?
Dit is je kans, grijp hem met beide handen!
Want ik wil wel eens goed gepakt worden!Jij kan die geile man zijn die deze oude oma neuken tot een sport maakt. Stel je mij eens naakt voor je voor, leg me op bed neer, bind me vast, wees mijn baas, mijn meester en ik zal een brave, maar zeer geile slavin zijn. Denk jij nu wow een oude oma die slavin wil zijn, grijp je kans.

Maar wil jij alleen deze oude oma neuken, kan het ook. Het is dat sm wel een spelletje is die ik graag speel, maar het is geen moeten. Sex is altijd wel lekker.

Ook mag jij mijn slaafje zijn hoor. Een sex slaaf hebben voor een oude oma is ook heel leuk. Je merkt het vast al, ik hou er wel van. Dus stap in je auto of op de fiets als je in de buurt woont en kom me maar eens lekker pakken.

O ja, je kan zelfs blijven slapen, mijn bed is groot genoeg voor ons tweeen en hoe langer je blijft, hoe meer sex we hebben. Want ik mag oud zijn, maar ik weet van wanten en ben niet snel te stoppen.

Het is heerlijk om je eikel tegen mijn lippen aan te voelen en of dat mijn gewone lippen of kut lippen zijn, dat maakt mij natuurlijk niet uit. Ook mijn kontje mag gevuld worden, want ook dat vind ik helemaal niet vies.

Neuken is neuken en in wel gaatje je mij neukt, ik kan er alleen maar van genieten, hoe je pik in en uit mijn gaatje gaat en klaar komen hoort er bij mij regelmatig bij voor jou en voor mij.

Ik deel alles graag met mijn sex partner want we willen allebei hetzelfde en dat is lol hebben in en buiten het bed, veel sex en vooral veel klaar komen.

Ik kan daar voor zorgen, kom me maar opzoeken!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,