Apr 19
Naam: Mennuhm
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Flevoland

Ik ben het allebei: rijp en geil en mijn gaatjes wachten vol ongeduld op de harde lul die ze komt neuken.
Zelf vind ik dit een super geile foto, je kan zo heel goed zien hoe lekker wijd mijn kutje en kontje zijn en dat ze zeker geen maagd meer zijn.
Laatste keer heb ik een kwartet gehad met twee mannen en een vrouw en WOW dat was geil, maar nu ben ik hier op zoek naar een geileman die mij ook kan geven wat ik nodig heb.

En dat is een harde lul. Natuulijk ben ik niet de enige die rijp en geil is hier, toch hoop ik dat je na het zien van mijn geile foto van de twee gaatjes die jij straks uitgebreid mag komen verwennen met je tong, vingers en pik dat je voor mij kiest. Gelukkig woon ik in het midden van het land, kan ik ontvangen, maar ik heb ook een auto waarmee ik naar jou toe kan komen.

Geef me maar gewoon wat ik nodig heb en dat is een lul die ik op alle mogelijke manieren eens zal verwennen. Stel je voor je ligt op je rug en eerst krijg je dat kutje van mij op je mond, laat je tong zijn gang maar gaan, dan zak ik langzaam met mijn kutje naar beneden toe om hem langzaam op die harde lul van je te laten zakken.

Voel hoe lekker mijn kutje over je lul heen glijdt, geil he? Ja rijp en geil is ook echt de moeite waard. Zal ik rustig neuken of wil je dat ik hard neuk en mijn tieten heerlijk heen en weer gaan? Jij mag het zeggen.

Of wil je liever nog niet klaar komen en toch eerst ook nog mijn kontje neuken? Waar wil je de eerste keer klaar komen? Kan natuurlijk ook gewoon in mijn mond zijn als je dat liever hebt.

Maar wees niet bang, je krijgt van mij echt alle kans om in elk gaatje je zaad te spuiten.

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,