Jun 19
Naam: Suzan
Leeftijd: 50 jaar
Plaats: Noord-Holland

Mijn naakte lichaam met rijpe borsten en geschoren kutje staat geheel tot jouw beschikking!
Mijn rijpe borsten staan nog lekker parmantig omhoog, niets hangt, mijn buik is ook lekker strak.
Ook bij mijn kutje geen overtollig vel.Ik heb een heerlijk strak lichaam voor elke man te betasten proeven voelen en vooral te neuken. Ik ben ondeugend en doe graag dingen die je niet zo snel zou verwachten. Dat maakt het juist zo spannend en ik doe het goed met een goede basis van spanning.Ik hou er van om jouw gezicht tussen mijn rijpe borsten te duwen, om je vast te binden en je de controle aan mij over te laten dragen. Een beetje spanning in de sex maakt het zo veel geiler. En geil ben ik toch wel, wil er voor zorgen dat ook jij super geil wordt als je bij mij bent.

Dat je niet weet wat je kan verwachten op klaar komen na, daar kick ik op. Durf jij het? Afspreken met mij en je overgeven aan mijn wensen? Afwachten wat er komen gaat 😉 Maar in ieder geval wel al volop genieten van het zien van mijn lekkere geile naakte lichaam.

Mijn rijpe borsten en mijn kaal geschoren kutje en het allerlekkerste kontje wat je maar kan wensen? Ik hoop het wel, want eigenlijk verlang ik wel weer eens naar een harde pik waar ik volop mee kan spelen, maar die ik ook niet zal verwaarlozen. Ik beloof je veel geilheid, sex, maar ook overgave.

Jij op je rug op mijn bed, je handen vast gebonden met een sjaal aan de zijkanten van mijn bed. Mijn nagels schrapen over je naakte lichaam, zachtjes, erotisch, zorgend dat de spanning ietsje meer wordt… En ja verder wil ik er nog niets over zeggen.

Laat het maar over je heen komen, dat is de beste manier om te ervaren hoe sex met mij kan zijn. Durf je het aan om je aan mij over te geven?

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,