Jul 19
Naam: Pleunie
Leeftijd: 57 jaar
Plaats: Friesland

Sex met dikke oma is eigenlijk precies hetzelfde als met een jonge vrouw of een dunne oma.
Bij mij heb je alleen een zacht lichaam om tegen aan of bovenop te liggen.
Voelt lekker hoor;)

Naast mijn dikke lichaam (dit is een ietwat oudere foto) heb ik ook een heel nat gaatje waar je lul heel makkelijk in kan glijden om zo klaar te komen. En het andere gaatje zal je eerstmoeten smeren voor je lul er in kan glijden. Maar zodra het glad is, kan je ook daar je zaad in spuiten nadat je lul eerst genoten heeft van mijn strakke anus.

Sex met een dikke oma is wel iets waar alleen echte liefhebbers van genieten, maar ik vertrouw er op dat die er wel genoeg zullen zijn. Ik kom boven op je zitten om je klaar te neuken, je kan je lul diep in mijn beide gaatjes stoten maar ook in mijn wachtende mond, ik zuig wel.

Eigenlijk ben ik de perfecte sex partner ik doe alles en heb ik het nog nooit gedaan dan probeer ik het gewoon een keertje uit. Is het niets dan houdt het op en is het geil dan blijf ik het voortaan doen.

Experimenteren met slagroom, pindakaas of chocopasta, heb je dat wel eens gedaan? Ja sex met dikke oma is echt niet saai hoor. althans niet met mij. Vertel mij maar wat jij wil doen, heb jij nog dromen die je uit wil laten komen?

Dingen doen die je nog nooit gedaan hebt sexueel gezien dan, dit is je kans. Diep anaal, dikke oma boven op je om je klaar te neuken, klaar gepijpt worden misschien zelfs wel plas sex? Het is mogelijk hoor.

O ja, je mag mij ook vast binden en ik wil dat ook wel bij jou doen. Ook dat is geil, even geen controle hebben over wat er gebeurt, is iets wat je minimaal 1x in je leven uitgeprobeerd moet hebben, is mijn ervaring haha Krijg je er al zin in?

Ik heb altijd zin!

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,