Jun 19
Naam: Gaby
Leeftijd: 54 jaar
Plaats: Zuid-Holland

Hey lekker ding!
Wil je na een gezellige avond met lekker eten en een drankje sex met oma?
Ik ben hier op zoek naar een leuke jonge man die gek is op gezelligheid, maar vooral ook op sex!

En ja sex met een oma is de manier om als jonge man ervaring op te doen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je niet serieus genomen wordt. Sterker nog ik biedt je met alle plezier alle sex lessen aan die je maar wilt hebben.

Mijn kut is nat voor elke harde lul die maar in de buurt komt. Geil ben ik altijd wel. Maar een leuke avond met eten en drinken en daarna sex vindt ik toch ook wel heel leuk. Als sex maar het eind resultaat is.

Weet je sex met een oma is echt wel de moeite waard hoor! Denk je dat ik wel eens de lekkerste sex oma kan zijn, kom het dan vooral maar eens uit proberen… Ik kost niets, ik wil alleen een leuke tijd en vooral een super geile tijd en daar heb ik toch jou voor nodig!

Geloof mij maar, een dildo ben je op een gegeven moment ook wel zat. Een echte lul die ik hard kan zuigen, waar ik met de ballen kan spelen, er lekker op kan zuigen, met je tepels spelen. Uiteindelijk boven op je komen zitten tot ik je klaar rijd, dat is de sex met oma die je van mij gaat krijgen.

Ik vind het wel belangrijk dat jij mij vertelt wat je wilt doen of wilt proberen. Dit gaat tenslotte om plezier voor ons allebei en als ik niet weet wat je lekker vindt, kost het meer tijd. Niet dat ik dat erg vindt, want een ontdekkingstocht met jouw naakte lichaam op zoek naar al je gevoelige plekjes vindt ik ook super fijn.

Maar als jij heel erg geil bent, zal je ook niet te lang willen wachten met voor de eerste keer klaar komen.
Kan jouw sperma de slagroom op het toetje worden;) Hmmmmmm

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , , ,