Apr 19
Naam: Kelly
Leeftijd: 50 jaar
Plaats: Overijssel

Nog nooit sex met rijpe vrouw gehad?
Dan is dit de keer dat je wel zou moeten reageren.
Ik weet dat je er al langere tijd naar op zoek bent…Maar toch heb je de stap nog niet durven zetten om daadwerkelijk ook echt eens een keer af te spreken. Waarom niet? Ik ben een rijpe vrouw en sex is mijnhobby. Alleen heb ik daar wel een man voor nodig, want een vibrator vind ik helemaal niet zo bijzonder.

Sterker nog ik heb hem weggegooid. Sex met rijpe vrouw is een ervaring die je een keer mee gemaakt moet hebben. Hoe kan je er anders over mee praten, toch? Ik ben een avontuurlijke vrouw, hou er van om alles uit te proberen, zelf al lijkt het me helemaal niets.

Je kan er pas over mee praten als je het gedaan hebt en daarom probeer ik het allemaal uit. Ok soms valt het vies tegen, maar ja dan spreek ik wel uit ervaring. Kom op, grijp deze kans, laat ik die rijpe vrouw zijn waar je voor de eerste keer sex mee hebt.

Het heeft nog veel meer voordelen hoor, sex met rijpe vrouw, je hoeft niet bang te zijn dat ze zwanger raakt, je hoeft geen condoom te gebruiken, ze zijn vaak minder bezig met hun uiterlijk en het draait gewoon echt alleen om de sex.

Al met al hoop ik dat je nu toch door mijn advertentie over gehaald bent om het te proberen. We zijn hier met velen rijpere dames, maar ja, ik vind natuurlijk wel dat ik de geilste ben en je mij moet kiezen hahahahahahahaha Ach lol is ook belangrijk als je sex hebt.

Voor mij werkt het niet om echt alleen sex te hebben zonder te praten of plezier met elkaar te hebben. Ik wil geen man die binnen komt, zijn kleren uit trekt, zijn lul in mijn mond stopt en dan in mijn kut.

Nee variatie is heel belangrijk voor lekkere sex, maar dat weet jij zelf ook wel;)

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,