Jul 19
Naam: Stien
Leeftijd: 65 jaar
Plaats: Utrecht

Een oma daten?
Dit is je kans!
Ik ben op zoek naar sex met een lekkere jongere man!
Die goed voor mij zorgt en ik voor hem.Laat deze charmante oudere vrouw maar eens bewijzen dat oma’s de perfecte sex partner zijn. Als rijpe vrouw zorg ik goed voor mijn sex partner. Ik ben zelfs op zoek naar twee mannen die deze oma daten wel zien zitten en dan bedoel ik natuurlijk tegelijkertijd.

Dus mannen laat deze mooie kans niet schieten om deze oma eens goed onder handen te komen nemen. Het hoeft niet alleen om sex te gaan hoor, je kan me ook mee uit nemen, daar zal ik ook zeker geen nee tegen zeggen. Daarom vraag ik ook om een man die deze oma daten wel ziet zitten.

Maar sex is wel heel belangrijk voor mij. Zo laat ik je pik maar groeien terwijl ik er op zuig. Of zuig ik even lekker op je ballen en steek voorzichtig mijn vinger in jouw kont gaatje, want je weet best dat dat wel heel lekker aan voelt.

En ja ook al ben ik dan 65 ik vind het lekker om in mijn kont geneukt te worden.Ik ben geen alledaagse oma zoals je al merkt, maar dat is juist een uitdaging voor je. Ik val gewoon op jongere mannen omdat ze nog zo vaak kunnen klaar komen en ook niet na twee keer gelijk al in slaap vallen.

Nee, ik wil wel lang door gaan hoor. Je moet ons maar gewoon eens een kans geven en zoals ik al eerder zei, heb je toevallig een vriend of familielid die ook wel deze oma daten zien zitten, neem ze mee, hoe meer hoe gezelliger het sexen daarna wordt.

Een trio een kwartet, wat maakt mij het ook allemaal uit, zolang ik klaar komen en jullie ook, is het voor mij al een perfecte avond / nacht of zelfs weekend. Ja, ik hou van lang door gaan en je / jullie kan altijd bij mij blijven slapen, zodat er ook totaal geen haast achter zit om klaar te komen en weg wezen.

Nee, ik wil er wel een sex feest van maken hahaha

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,